Het Plan

Nieuwbouw Doetinchem: Iseldoks Intermeco

Ben je op zoek naar nieuwbouw Doetinchem? Bekijk dan nieuwbouwproject Iseldoks! Iseldoks Intermeco vormt de 1e fase van het grote vernieuwingsproject Iseldoks. Inmiddels volgt fase 2, Iseldoks Oude IJsseloevers. Iseldoks Intermeco kent een gevarieerd woningaanbod, zowel koop als huur. Daarnaast komen er zorgappartementen, enkele kantoren en winkels zoals een Deka supermarkt, een Action, een Kruidvat en een restaurant.

Gevarieerde nieuwbouw Doetinchem

Het plan omvat 67 koopwoningen: 12 stadswoningen, 12 parkwoningen9 appartementen en driekamerappartementen. Het gehele project vormt een driehoek, waarbij de woningen rondom een grote, gezamenlijke tuin, bovenop de parkeergarage en de winkels staan. Je hebt hier alle ruimte om je woondromen waar te maken, zowel binnen als buiten. Uniek, want tegelijkertijd woon je op loopafstand van het station en het centrum.

Jouw woonomgeving

Bij het project hoort ook een complete metamorfose van het omliggende gebied. Het station krijgt een nieuwe, groene uitstraling en de splitsing van fiets-, loop- en gemotoriseerd verkeer maakt het verkeersveiliger. Met de nieuwe doorgang richting de Terborgseweg is Iseldoks Intermeco straks van verschillende kanten goed bereikbaar.

Aan de zijde van Iseldoks Oude IJsseloevers is een parallelweg met bijbehorende parkeerplaatsen gerealiseerd. Op de plek van de voormalige brandweerkazerne en het politiebureau komt een tijdelijk stadsstrand. De komst van een vlonder versterkt de verbinding met de Oude IJssel en het stadscentrum. Ook de schoorsteen en het ketelhuis van de voormalige bandenfabriek Vredestein op Hamburgerbroek zijn inmiddels opgeknapt.

Meer weten over Iseldoks Oude IJsseloevers? Ga dan naar iseldoks.nl